Word vriend

Help onze Catalina door vriend te worden!

Wij hebben uw hulp hard nodig!

Om het mooiste amfibisch vliegtuig van de wereld in de lucht te houden kunnen wij uw steun niet missen. De Stichting Exploitatie Catalina PH-PBY (SEC) zet zich daarvoor in en verzorgt het onderhoud van en de operaties met de Catalina. Om in aanmerking te komen voor een vlucht met de Catalina moet u voor tenminste een jaar donateur worden. Dat wordt voor u geregeld als u zich voor “Meevliegen” opgeeft.

Om de SEC financieel te kunnen ondersteunen is de “Stichting Vrienden van de Catalina” (SVC) in het leven geroepen. Met de giften van vrienden, donateurs en sponsors ondersteunt de SVC de exploitatie stichting om zo het eigendom van de Catalina te verwerven en haar als Nederlands Historisch Erfgoed te kunnen behouden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om vriend van onze stichting te worden. Al naar gelang uw wensen bieden wij u de volgende mogelijkheden:

  • Vriend voor € 30,- per jaar. Voor jeugdleden tot en met 16 jaar en 65 plussers. Zij ontvangen het luchtvaartblad Verenigde Vleugels en de nieuwsbrief het Catabelletje per e-mail of post.
  • Vriend voor € 70,- per jaar. Ontvangt het luchtvaartblad Verenigde Vleugels, en de nieuwsbrief het Catabelletje per e-mail of post.
  • Wilt u geen vaste vriend worden, maar wel een financiële ondersteuning doen? Dat kan ook, elk bedrag is welkom en kan overgemaakt worden op:
    NL40INGB0005759936 met Bic code: INGBNL2A
    tnv Stichting Vrienden van de Catalina PH-PBY te Lelystad Airport.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.